Billy Graham transmite un mesaj electoral credincioşilor

171

Asociaţia Evanghelică Billy Graham a pregătit pentru diseminare mai multe afişe PDF cu mesaj electoral. Imaginile îl înfăţişează pe cunoscutul predicator, ţinând în mână o Biblie şi îndemnându-i pe creştini să voteze în funcţie de valorile biblice.

„Moștenirea pe care o lăsăm în urmă pentru copiii și nepoţii noștri și acest popor mare este crucială. Pe măsură ce mă apropii de aniversarea a 94 ani, îmi dau seama că aceste alegeri ar putea fi ultimele pentru mine," declară Graham într-unul dintre mesaje.

„Cred că este extrem de important să votăm pentru candidaţii noștri care își bazează deciziile lor pe principii biblice și care sprijină poporul israelian," a adăugat Graham. „Vă îndemn să votaţi pentru cei care vor proteja sfinţenia vieţii și vor susţine definiţia biblică a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Votaţi pentru valorile biblice în 6 noiembrie, și rugaţi-vă cu mine ca America să rămână o naţiune sub Dumnezeu," mai spune mesajul postat pe site-ul asociaţiei.

Cu mai puţin de o săptămână în urmă, evanghelistul declara că este impresionat de valorile pe care le are candidatul la preşedinţie, Mitt Romney.

Graham, care a fost prieten cu tatăl lui Romney, George Romney, fost guvernator al statului Michigan, s-a rugat pentru Mitt şi familia lui. El a spus atunci presei că apreciază „angajamentul credincios pe care îl manifestă această familie pentru religie".