Conferinţa Oltenia a B. Adventiste are un nou preşedinte

275

Marţi, 23 aprilie 2013, la Craiova a avut loc Adunarea Generală Electivă din regiunea Oltenia a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Noul preşedinte al conferinţei este pastorul Aurel Neaţu.

Adunarea a dezbătut rapoartele activităţilor desfăşurate de către departamentele conferinţei în ultimii patru ani. Apoi, delegaţii prezenţi, clerici şi laici, au ales noul preşedinte şi responsabilii de departamente.

Noul președinte al conferinţei Oltenia este pastorul Aurel Neaţu, născut în 1967, în localitatea Dracea, judeţul Teleorman. Acesta a absolvit Institutul Teologic Adventist din București, fiind licenţiat în Teologie Pastorală la Universitatea „Babeș Bolyay” din Cluj-Napoca și masterand în Comunicare și Relaţii Publice la SNSPA București.

Până în prezent, pastorul Neaţu a deţinut funcţia de secretar al Conferinţei Oltenia și a lucrat ca pastor al Bisericilor Adventiste de Ziua a Șaptea din Alexandria, Zimnicea și Craiova Centru, informează adventist.ro.

Conferinţa Oltenia reprezintă Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.