Două spitale adventiste, premiate pentru calitatea serviciilor medicale

2078

Anul acesta, Centrele medicale adventiste Hanford și Selma, din statul american California, au fost premiate pentru excelenţă în serviciile medicale de chirurgie pentru înlocuirea articulaţiilor și îngrijirea acordată pacienţilor cu probleme gastrointestinale, informează publicaţia locală Hanford Sentinel.

Distincţiile pe care le-au primit cele două Centre adventiste au fost acordate de HealthGrades Excellence Awards, o organizaţie naţională nonprofit, care gestionează cotaţiile de calitate a serviciilor oferite de furnizorii de servicii medicale din Statele Unite. Organizaţia a cotat calitatea serviciilor de la cele două Centre medicale adventiste în primele 10 procente ale celor mai buni furnizori de servicii medicale.

„Este o onoare pentru noi să fim recunoscuţi, la nivel naţional, pentru excelenţa clinică”, a declarat Wayne Ferch, președinte și CEO al Reţelei Adventiste pentru Sănătate din Central Valley, districtul de care aparţine orașul Hanford. „Ne-am luat angajamentul de a fi cel mai bun și cel mai sigur loc pentru pacienţii noștri”, a mai spus Ferch, citat de The Sentinel.

Cele două spitale au primit și un premiu pentru chirurgia ginecologică și au fost cotate printre cele mai bune 100 de spitale ale Statelor Unite, în ceea ce privește chirurgia generală. Nu mai puţin de 4.500 de spitale americane au fost evaluate pentru stabilirea acestei ierarhii, ţinând cont de 31 dintre cele mai frecvente proceduri de intervenţie chirurgicală.

Circa 60% dintre cei 250 de locuitori din Hanford și Amona care au fost intervievaţi telefonic au mărturisit că ar alege un spital adventist, dacă ar avea nevoie de îngrijiri medicale.