„Secretul longevităţii adventiştilor" dezbătut în presă

110

Presa din România ia din nou în discuţie „secretul longevităţii adventiştilor", notează adventist.ro.

Stilul de viaţă adventist și beneficiile asociate acestuia au fost din nou dezbătute săptămâna aceasta pe portalul Descoperă.ro, care citează pubicaţia americană The Atlantic.

Articolul a vizat în special secretele longevităţii în rândul adventiștilor de ziua a șaptea evidenţiind, dincolo de dieta, în general vegetariană, lipsa consumului de alcool sau tutun și implicarea spirituală și socială a credincioșilor.

Este menţionat și faptul că de mai mult de 50 de ani, datorită stilului de viaţă adventist, oamenii de ştiinţă au început să studieze aceste aspecte ajungând, în urma analizării datelor, la concluzii surprinzătoare legate de calitatea vieţii și longevitate.

Un alt lucru interesant este atenţia acordată acestui tip de informaţie, articolul beneficiind în varianta tradusă în limba română de mai multe zeci de comentarii și sute de recomandări pe pagina de socializare Facebook în comparaţie cu doar câteva la restul articolelor. În cazul variantei în limba engleză numărul persoanelor care au recomandat acest articol fiind de peste 3500.