Un oraș întreg a sărbătorit Crăciunul două luni mai devreme

290

Locuitorii unui orășel mic din Ohio au dovedit că e suficient să fii o persoană minunată pentru a produce un miracol. Port Clinton este orașul în care locuiește Devin Kohlman, un băiat de 13 ani, bolnav de cancer în fază terminală. Ultima sa dorinţă a fost să mai petreacă un Crăciun alături de familia sa. Părinţii, vecinii, necunoscuţii și chiar primarul orășelului au lucrat împreună pentru a-i îndeplini băiatului ultima dorinţă.

Devin Kohlman se luptă cu cancerul de mai bine de un an, scrie Daily Mail. La sfârșitul lunii octombrie, după ultima spitalizare, părinţii au aflat că mai are de trăit doar câteva săptămâni. La auzul acestor vești, băiatul și-a exprimat dorinţa de a mai sărbători o dată Crăciunul.

La întoarcerea de la spital orașul era decorat de sărbătoare și familia a fost întâmpinată de sute de oameni îmbrăcaţi în roșu si verde, cântând colinde. Oameni de zăpadă, un brad frumos și o stea mare roșie pe care scria „Crăciun fericit, Devin!" au fost așezate în faţa casei lui Devin. Mai mult de atât, au folosit zăpadă artificială pentru a suplini lipsa ninsorii, iar un magazin local a donat cadouri. Sărbătoarea a continuat până seara târziu. Zeci de oameni se aflau în faţa casei lui Devin. În mâinile lor ţineau lumânări aprinse și cântau colinde. În cele din urmă, înainte ca un Moș Crăciun să apară cu cadouri, grupul de oameni – majoritatea necunoscuţi – s-a rugat pentru băiat. Întreg orășelul a serbat astfel un Crăciun autentic, toamna, aducând bucurie, zâmbete și speranţă nu doar în viaţa unui copil pe moarte.