Rugăciuni la şi pentru Hollywood

113

Creştinii din Statele Unite vor înălţa rugăciuni pentru Hollywood. Evenimentul „The Cry Hollywood", care va avea loc începând cu data de 15 martie 2012 la Amfiteatrul Gibson în apropiere de „Universal Studios" va reprezenta un timp în care creștinii îi vor cere lui Dumnezeu să acţioneze într-una din cele mai influente regiuni ale globului, a precizat directorul şi organizatorul Faytene Grasseschi.

„Acesta este un strigăt către Dumnezeu,pentru ca El să reverse iubirea şi puterea Lui asupra industriei de divertisment, într-un mod care va avea impact asupra maselor," spune Grasseschi. Potrivit organizatorilor evenimentului, americanul de rând petrece mai putin de 28 de ore pe an în biserică, în comparaţie cu aproximativ şase ore pe zi acordate vizionării de programe mass-media .

Un studiu recent al organizaţiei Nelson susţine că există mai multe televizoare în America decât oameni, în timp ce Fundaţia „Kaiser Family" indică faptul că un copil vizionează peste 4.000 de ore de televiziune înainte de a atinge vârsta grădiniţei. Până la 18 ani, tinerii americani au urmărit deja 16.000 de filme criminale vizionate și 200.000 de acte de violenţă. În aceste conditiţii rugăciunile pentru Hollywood sunt foarte importante.

În ciuda unor cauze clare de îngrijorare, Grasseschi explică: „Noi nu dorim să acuzăm pe cineva. Credem că Dumnezeu are o dorinţă în inima Sa pentru fiecare iar noi suntem aici pentru a ne ruga ca aceste dorinţe să fie îndeplinite."

Sursa: Christian Today