Transformarea uimitoare a unei atee într-o studentă credincioasă

727

Atunci când bunicii tăi sunt budişti, iar părinţii total nereligioşi, şansele ca să devii măcar interesat de religie sunt extrem de mici. Însă, în ciuda probabilităţilor, chinezoaica Pranny Xie este un exemplu foarte bun că schimbările pot avea loc, chiar dacă nu peste noapte.

Atunci când Pranny s-a mutat în Statele Unite ale Americii, pentru a studia, interesul ei pentru religie era inexistent. Prin urmare, toate invitaţiile la întâlnirile de rugăciune organizate de tinerii creştini din campusul universităţii la care studia au fost respinse, una după cealaltă, timp de şase luni, arată Charisma News.

Într-o zi, însă, Pranny a decis să accepte, din curiozitate. Deşi nimic din ce se întâmpla acolo nu i-a plăcut, a fost impresionată profund de atmosfera plăcută pe care o întreţineau colegii ei, ceea ce a determinat-o să revină. Prietenia şi căldura pe care au manifestat-o aceştia au fost lanţul nevăzut care a făcut-o pe studentă să vrea să se întoarcă.

La un an după ce Pranny a început să meargă la aceste întâlniri, ea a ajuns şi într-o biserică şi a decis să devină creştină. Iar calea ei nu s-a oprit aici. Astăzi, Pranny este consilier pentru tineri în cadrul unei organizaţii studenţeşti şi vorbeşte, din experienţă, despre impactul major pe care îl au o atitudine binevoitoare şi o prietenie sinceră asupra celor din jur.