Un pastor influent din SUA vorbeşte despre detoxifierea sufletului

468

„Tot ceea ce pătrunde în mintea, inima şi în viaţa noastră, toate lucrurile pe care ne cheltuim banii au influenţă asupra creşterii noastre spirituale.”

Aşa îşi începe Craig Groeschel interviul pentru Christian Post. Groeschel este unul dintre pastorii cei mai influenţi din SUA şi care a început o serie de prezentări menite să-i ajute pe creştini să facă o detoxifiere a sufletului.

În opinia pastorului, creştinii se mulţumesc să trăiască o viaţă care este mai puţin decât ceea ce doreşte Dumnezeu de la ei. Aceasta se întâmplă din cauza faptului că mass-media ne spun mereu că, pentru a fi fericiţi şi populari, avem nevoie de produse şi servicii.  

Detoxifierea la care face referire începe cu o relaţie personală cu Dumnezeu, relaţie care să infleunţeze fiecare domeniu al vieţii noastre. Această relaţie are puterea să ne schimbe şi ne va face plini de iubire şi de adevăr. În ultimul rând, această relaţie ne va ajuta să trăim pentru lucruri care sunt valoroase şi durabile, nu conduşi de dorinţe egoiste şi materialiste.