Congresul medical al studenţilor și rezidenţilor adventiști

300

Un eveniment naţional promite să îi pregătească pe studenţii și rezidenţii creștini care se specializează în medicină și în farmacie să își cultive vocaţia de a-i sprijini pe pacienţii lor fizic, dar și spiritual.

Timp de 3 zile, între 12 și 15 martie, participanţii sunt invitaţi la un schimb constructiv de experienţă, în cadrul primului Congres Medical al Studenţilor și Rezidenţilor Adventiști, găzduit de Centrul de Sănătate Herghelia, situat în apropiere de orașul Târgu-Mureș.

posterInvitatul special al acestei reuniuni, care îmbină profesionalul cu vocaţionalul, este prof. dr. Roger Hadley, decan al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Loma Linda (California, SUA). Profesorul, aflat în decanat de 13 ani, s-a alăturat colectivului medical de la Universitatea Loma Linda în anul 1983, coordonând în primă fază secţia de urologie.

„Prof. dr. Hadley este recunoscut la nivel internaţional pentru cercetarea în domeniul incontinenţei urinare la femei”, precizează într-un comunicat reprezentanţii Asociaţiei AMiCUS România, care organizează evenimentul. „El a condus şi a participat la numeroase cursuri medicale pentru educaţie continuă şi a realizat mai multe materiale video educaţionale. În plus, dr. Hadley este autorul mai multor articole de specialitate şi a contribuit la realizarea mai multor capitole din diverse manuale de medicină.”

Alături de prof. Hadley, la masa discuţiilor se vor afla medici români cu experienţă profesională și dedicare pentru aspectul spiritual al vieţii.

Costurile de participare variază în funcţie de opţiuni și includ cazarea, masa și participarea la program. Taxa de participare este de 20 de lei, cazarea va fi făcută în Centrul de Sănătate Herghelia (preţul cazării pentru o noapte este de 40 de lei, în limita locurilor disponibile, sau de 10 lei), iar preţul unei mese este de 10 lei.

Înscrierile se fac în perioada 16 februarie – 8 martie 2015, prin intermediul paginii dedicate. După data de 8 martie vor mai putea fi acceptate înscrieri, dar va trebui plătită o taxă de întârziere. Doritorii pot obţine informaţii suplimentare contactând organizatorii la telefon 0742.969.159 sau pe e-mail: niculici[punct]andreea[la]gmail.com. O pagină de Facebook a fost creată pentru a facilita promovarea socială a evenimentului.

Imagine principală: prof. dr. Roger Hadley