Faith Raiders, motocicliştii care au adus 500 de oameni la Dumnezeu

53

Ai da 3 minute din viaţă pentru o şansă de a câştiga o motocicletă Harley Davidson Road Glide? Aceasta a fost întrebarea adresată iubitorilor de motociclete în timpul festivalului Bike Week 2012 din Florida, SUA, de către grupul de motociclişti Faith Riders.

Motociclişti tatuaţi, raşi în cap, îmbrăcaţi în piele, se plimbau de-a lungul trotuarului pentru a admira cele mai noi accesorii pentru motociclete şi cele mai noi haine. Însă, la cortul celor de la Fith Riders, oamenii se opreau 3 minute pentru şansa de a câştiga o motocicletă, neştiind că în schimb ar putea câştiga veşnicia.

Odată ajuns în cortul Faith Riders, Stephan, care era împreună cu soţia şi cei doi copii, a intrat în vorbă cu Clayton Reeves, un motociclist de la biserica baptistă Harmony Grove, din Blairsville.

Stephan a fost reticent atunci când Reeves a început să-i povestească mărturia lui personală. Când s-a ajuns la întrebarea „Dacă ai muri astăzi, ai merge în cer?” Stephan a răspuns că el a fost un om bun toată viaţa, însă Reeves i-a spus că doar asta nu o să îi asigure mântuirea.

Reeves a continuat să vorbească despre planul de mântuire, în timp ce motociclete masive treceau pe lângă cort. La încheiere, Stephan s-a rugat pentru a-L primi pe Iisus în cortul motocicliştilor Faith Riders.

„După ce s-a rugat, nu arăta ca acelaşi om”, a declarat Reeves despre Stephan. „Atitudinea lui s-a schimbat cu totul. O puteai vedea în ochii lui”, relatează Baptist Press.

Înainte să plece, Stephan a primit Noul Testament, ediţia Bikers, i-a îmbrăţişat pe toţi şi i-a mulţumit lui Reeves că a vorbit cu el.

Când Stephan a completat un card indicând decizia lui spirituală, un clopot tare s-a auzit în cort şi un vuiet a izbucnit de la ceilalţi motociclişti aflaţi acolo, aplauze că o altă viaţă a fost schimbată pentru eternitate.

În timpul festivalului de o săptămână, clopotul a mai sunat de încă 500 de ori. În total, Evanghelia a fost împărtăşită cu 3.744 de motociclişti.