„Finalul: Răpirea”: filmul care dă de gândit şi credincioşilor şi ateilor

8156

Filmul „Finalul: Răpirea", ce va avea premiera pe 27 iunie, la Los Angeles, promite să fie cel mai înfricoşător film creştin realizat vreodată, din cauza mizei pe care o are: să-i pregătească pe toţi oamenii pentru revenirea lui Iisus Christos.

Filmul va prezenta evenimentele din timpul ultimelor zile ale omenirii. Povestea este construită pe firul a patru personaje foarte diferite, care locuiesc în Los Angeles, Tokyo, Buenos Aires şi o insulă abandonată din sudul Oceanului Pacific şi care răspund diferit la evenimentele din jur.

„Nu există vreun Christos animat, nimic nu este artificiat. Filmul prezintă aspectele sumbre al celui mai mare eveniment din viitorul omenirii: reîntoarcerea lui Iisus la biserica Sa", a declarat regizorul Tim Chey, într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, scopul filmului este „să îi sperie pe necredincioşi şi să-i determine să caute răspunsuri la întrebările pe care le au, dar şi să-i încurajeze pe credinicoşi să evanghelizeze lumea", informează Christian Post.