Misionar atacat fiindcă s-a rugat pentru un copil

63

Un misionar creștin care activează în cadrul organizaţiei Gospel for Asia a fost atacat joi de un grup de 50 de persoane, furioase că bărbatul s-a rugat pentru un copil bolnav.

Matthew Kishard, care lucrează ca pastor într-un sătuc asiatic, distribuia versete biblice într-un sat vecin când a fost invitat de una dintre familii să intre și să se roage pentru copilul lor, care era bolnav.

Din relatările organizaţiei evanghelice cu sediul central în Texas reiese că, pastorul misionar a fost întrerupt chiar în timp ce se ruga de un grup de persoane care au intrat abuziv în casă și au început să îl înjure. Atacatorii au cerut ca misionarul să le spună de ce încearcă să convertească satul.

Atunci când bărbatul le-a spus că nu făcea altceva decât să se roage pentru un copil bolnav, așa cum l-au invitat părinţii, unul dintre atacatori a început să îl lovească pe pastor cu pantofii.

Reprezentanţii Gospel for Asia relatează că violenţele împotriva misionarilor în Asia sunt frecvent înfruntate de cei care vor să ducă Evanghelia în zone în care este greu de pătruns.

(Foto: Gospel for Asia)