„Linsanity” a dus la botezul a mii de oameni

239

Jucătorul de baschet anerican, de origine taiwaneză, Jeremy Lin, a vorbit la evenimentul de evanghelizare „Noaptea Miracolului", din Taiwan, eveniment la care s-au botezat mii de oameni.

Jeremy Lin a devenit cunoscut datorită talentului său la baschet, dar și datorită faptului că este foarte credincios și nu se sfiește să admită asa în public.

Conform mass-media din Taiwan evenimentul de evanghelizare a devenit cel mai mare din istoria ţării, în parte și datorită participării lui Lin. Șapte sute de biserici din toată ţara au difuzat live evenimentul, care în total, a fost urmărit de peste 2 milioane de oameni din toată lumea. Mii de oameni au primit chemarea de a veni la Iisus.

Lin s-a adresat unui auditoriu de 700 de persoane, iar discursul său, difuzat în toată lumea, a fost despre Dumnezeu și măreţia Sa. De la început a stabilit ca atenţia să nu fie spre el, ci spre Dumnezeu. Cu toate astea, prin prezenţa și experienţa sa, mii de oameni au fost atrași spre Dumnezeu, cred organizatorii, care spun că fiecare credincios laic faimos ar trebui să depună eforturi pentru a atrage oameni spre Dumnezeu, relatează Gospel Herald.