ADRA a câştigat un grant Raiffeisen Comunităţi

32

Agenţia Adventistă pentru Refacere Dezvoltare şi Ajutor România a câştigat un grant Raiffeisen Comunităţi care va asigura necesarul proiectului „Vreau la Școală" (unul dintre cele mai solicitante financiar) timp de trei luni, pentru 50, dintre cei peste 250 de copii incluși în proiect la nivel naţional.

„Am avut o competiţie serioasă, de peste 200 de proiecte, însă Dumnezeu ne-a ajutat să obţinem locul I și să câștigăm această finanţare. Mulţumim ca echipă dar și în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect celor care s-au implicat personal, prin vot direct, dar și celor care ne-au promovat și recomandat mai departe" a declarat Sorin Goleanu, director executiv ADRA România.

Programul poate fi sprijinit în continuare prin donaţii directe în lei, agenţia primind fonduri în contul RO73 RNCB 0074 0292 1540 0001.

Programul de Granturi „Raiffeisen Comunitati", aflat la cea de-a doua editie, este primul de acest gen de pe piaţa bancară românească și reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială.