Evanghelizare la o paradă gay din Brazilia

104

Un program de evanghelizare intitulat „Îmbrăţișează-mă în numele lui Iisus" a fost lăudat drept un succes de către grupul de tineri creștini „Nebuni după Iisus". Programul s-a desfășurat la o paradă gay din regiunea centrală a Braziliei.

Ca parte a programului, participanţii aveau pancarte pe care scria „Dă-mi o îmbrăţișare, Iisus te iubește." Mesajul a atras suspiciune la început, dar a devenit repede contagios, mai multe grupuri stând la coadă pentru a primi și a da îmbrăţișări.

„Homosexualitatea este un păcat, dar Dumnezeu iubește păcătoșii. Prin mesajele noastre vrem să spunem că Iisus este salvarea. Când Iisus intră în viaţa acestor oameni, vor putea să părăsească această perversiune care nu vine din suflet," a declarat liderului grupului creștin pentru publicaţia LGBT Parou Tudo, conform ChristianPost.

Deși festivalul de îmbrăţișări a fost primit bine de mulţi dintre cei care au luat parte la parada gay, organizatorii nu au fost deloc încântaţi. Într-o declaraţie oficială, Asociaţia pentru Parade LGBT din Goiana a condamnat atitudinea grupului și i-a rugat pe participanţi să îi denunţe dacă se întorc.

Cu toate astea, tinerii evangheliști au spus că de-a lungul eforturilor lor în acest sens, au primit numeroase mesaje de la oameni care susţineau că viaţa li s-a schimbat după ce au văzut „nebunia" lor.