Peste 12.000 de biserici s-au înscris în programul de evanghelizare al lui Billy Graham

23

Peste 12.000 de biserici vor participa în programul misionar organizat de Asociaţia de Evanghelizare a lui Billy Graham, care are intenţia de a răspândi mesajul creștin în SUA.

Nu mai puţin de 12.279 de biserici s-au înscris pentru a participa la evanghelizare, „un număr extraordinar”, după spusele lui Bill Conrad, director executiv la My Hope America with Billy Graham, cu numai 6 luni înainte de punctul culminant al acestui proiect.

În acest proiect de evanghelizare s-au implicat pastori din diferite culte religioase, care la rândul lor încearcă să transmită spiritul acestui eveniment şi enoriaşilor, pentru ca „împreună să poată aduce lumea la Christos”, potrivit declaraţiei lui Conrad. Pentru aceasta, My Hope America îndeamnă creştinii să construiască relaţii apropiate cu prietenii, cu vecinii şi cu cei din jurul lor.

Aceşti creştini vor primi numele de „Matei", făcând aluzie la ucenicul Matei care îşi invita prietenii să Îl asculte pe Iisus. În noiembrie va fi punctul culminant al evenimentului, când participanţii vor putea viziona un program care cuprinde un mesaj din Evanghelie, prezentat de Billy Graham, şi mărturiile „Mateilor", care vor povesti experienţele lor de aducere a prietenilor lor la Christos, relatează global.christianpost.com.