Preşedintele Wilson îi apreciază pe adventiştii din România

531

La plecarea din România, preşedintele Conferinţei Generale a Bisericii Adventiste Mondiale i-a încurajat pe credincioşii români să-şi folosească potenţialul pentru a avea o influenţă şi mai mare în regiune, relatează Adventist News.

Pe parcursul vizitei de sâmbătă, 9 iunie, Ted Wilson s-a adresat în două ocazii credincioşilor. În fiecare dintre aceste ocazii, Wilson a apreciat entuziasmul şi dragostea adventiştilor pentru mesajul Bibliei. De asemenea, el i-a îndemnat pe adventiştii români să se dedice misiunii unificatoare a bisericii şi să aibă o relaţie personală cu Dumnezeu.

Într-un interviu acordat postului de televiziune creştin Speranţa TV, Ted Wilson a apreciat zelul misionar al tinerilor adventişti, precum şi stilul de viaţă profund spiritual al acestora.

Pastorul Ted Wilson, preşedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea la nivel mondial, a vizitat România în perioada 8-10 iunie. În timpul vizitei sale, Wilson a mai vizitat Centrul Media Adventist, Casa de Editură Viaţă şi Sănătate, Institutul Teologic Adventist şi Casa ADRA – Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie.Vizita sa a făcut parte din turneul de promovare al programului „Reformă şi Redeşteptare".