Primul complex din Maldive care respectă Sharia

154

Musulmanii care vor să petreacă o vacanţă de vis în insulele Maldive vor putea să se bucure de facilităţile islamice pe care le va furniza primul complex turistic ghidat după principiile Shariei (legea islamică).

Lanţul hotelier Lootah a anunţat că va deschide în Maldive primul complex turistic ale cărui servicii vor fi bazate pe aplicarea strictă a legii musulmane. Decizia a venit ca parte din strategia grupului Lootah Hotel Management (LMH) de a-și extinde bazele turistice în destinaţii din întreaga lumea”, a declarat Nasser Lootah, CEO LMH.

El a adăugat că ospitalitatea islamică este tot mai populară printre clienţii care doresc servicii de calitate oferite într-o atmosferă calmă și care respectă valorile familiei. „Suntem încântaţi să fim parteneri cu pionierii ospitalităţii islamice în Emiratele Arabe Unite,” a declarat Abdulla Saeed, Managing Director la Kalaidhu Investment, companie care va contribui la investiţia de 85 de milioane de dolari, necesară construcţiei.

Complexul va cuprinde 50 de vile de lux cu piscină privată şi o plajă privată, un restaurant, un centru de recreere, un spa, un port şi iahturi, relatează CPI Financial.