Producătorii filmului „Biblia”: Personajul Satana nu seamănă cu Obama

242

Criticii aclamatului serial-documentar „Biblia", de pe History Channel, îi acuză pe producători că au distribuit în rolul lui Satana, un personaj care seamănă foarte bine cu preşedintele american Barack Obama.

Producătorii mini-seriei, Mark Burnett şi soţia sa, au dat o declaraţie de presă în care au spus că această comparaţie între actor şi preşedinte este „o adevărată prostie".

„Actorul care l-a jucat pe Satana, Mehdi Ouzaani este un binecunoscut actor marocan. El a mai jucat diferite personaje în ecranizări după Biblie, inclusiv pe Satana, cu mult înainte ca Barack Obama să fie ales preşedintele nostru," citează Christian Post.

Urmărit de milioane de oameni, reţelele sociale au început să vuiască de comentarii după episodul în care apare personajul lui Satana. „Mi se pare doar mie sau Diavolul din #TheBible de pe History Channel arată exact ca tipul ăsta?", a scris crainicul radio Glenn Beck pe Twitter, punând şi o poză cu Obama.

Reprezentanţii History Channel au dat şi ei o declaraţie de presă, spunând că asemănarea dintre cei doi este „o conexiune falsă".

„History Channel are cel mai mare respect pentru preşedintele Obama. Filmul a fost produs cu ajutorul unei echipe internaţionale de actori. Suntem trişti că cineva a făcut conexiunea aceasta falsă. Biblia există pentru a lumina oamenii cu poveştile şi istoria ei bogată," citează Christian Post.