Puterea iubirii: locuitorii unui oraş texan au înfiat 76 de orfani

310

Possum Trot este un oraş atât de mic încât nici nu poate fi găsit pe hartă. Nu are drumuri asfaltate şi nici măcar un semafor, pentru că nu este nevoie. Dar locuitorii acestui orăşel texan au făcut ceva care i-a adus în atenţia presei centrale americane: au înfiat 76 de orfani.

Ideea adopţiei a venit soţiei pastorului baptist din localitate, care se simţea foarte singură după decesul mamei sale. În timp ce se ruga, i-a venit ideea de a adopta un copil orfan. Prin urmare, a telefonat la protecţia copilului şi a mers să cunoască pe câţiva dintre copii.

Ce a găsit nu a fost o situaţie prea simplă. Cei mai mulţi dintre copii fuseseră abuzaţi emoţional, fizic sau sexual, fuseseră deja adoptaţi de mai multe familii, dar aduşi înapoi deoarece aceştia minţiseră, furaseră sau îşi muşcaseră noii părinţi. Cu toate acestea, Donna s-a decis să ia acasă un băieţel, pe Nino, pentru a vedea cum decurg lucrurile.

În prima duminică, atunci când Donna l-a dus pe Nino la biserică, 100 dintre membrii micii biserici s-au adunat în jurul lui Nino şi l-au îndrăgit imediat. Peste 40 de familii au decis în acea zi să adopte copii şi unii au acum şi câte trei copii.

Deşi copiii au fost aleşi dintre cei mai dificil de plasat şi cu probleme de adaptare, părinţii adoptivi recunosc că nu au fost niciodată mai fericiţi şi mai recunoscători lui Dumnezeu. În prezent, toţi cei 76 de copii sunt studenţi sau angajaţi, raportează Huffington Post.