Sute de şcoli înlocuiesc Ziua îndrăgostiţilor cu Ziua Purităţii

141

Într-o lume în care promiscuitatea, infidelitatea, divorţul, sarcinile în rândul adolescentelor şi bolile cu transmitere sexuală s-au înmulţit, un grup speră să oprească revoluţia sexuală, oferind un substitut chiar şi pentru Ziua Îndrăgostiţilor, informează Life Site News.

Elevii din sute de şcoli din Statele Unite ale Americii şi din alte 30 de ţări au decis ca pe 14 februarie să participe la Ziua Purităţii. Evenimentul, organizat de Liberty Counsel, doreşte să îi cheme pe tinerii de toate vârstele la „puritate înainte de căsătorie şi la fidelitate după căsătorie".

Astfel, toţi cei care sunt solidari şi îşi exprimă credinţa în aceste valori vor fi îmbrăcaţi în alb pe tot parcursul zilei.

„În timp ce progresiştii încearcă să denatureze diferenţa dintre bărbaţi şi femei şi să modifice percepţia asupra căsătoriei, organizaţia Liberty Counsel şi mii de persoane din întreaga lume recunosc 14 februarie ca Ziua Purităţii, un moment pentru a ne întoarce la planul lui Dumnezeu în ceea ce priveşte intimitatea şi unicitatea", a declarat Amber Haskew, directorul evenimentului, pentru Christian Telegraph.