Ofertă specială la Editura Viaţă și Sănătate! (A)

10

Editura Viaţă și Sănătate anunţă aplicarea unei reduceri fulger, de 10%, la ultimele trei apariţii editoriale.

„'Cruciat pentru libertate', de Getrude Loewen, 'Muzicuţa cu schimbător', de Nicuţă Tănase și 'Școala Feţilor-Frumoși', de Florin Bică sunt cele trei titluri care beneficiază, până pe 14 februarie de o reducere de 10% din preţul afișat pe site," a declarat, pentru Semnele timpului, David Iordan, director de vânzări în cadrul Editurii Viaţă și Sănătate.

Cruciat pentru libertate spune istoria lui Jean Nussbaum, un medic franco-elveţian adventist, care s-a remarcat prin lupta sa pentru libertatea religioasă și de conștiinţă.

Muzicuţa cu schimbător este una dintre cărţile de aur ale copilăriei, care a încântat multe generaţii de cititori, oferindu-le copiilor de azi ocazia de a-i cunoaște pe Dinu, Chiru, Rădulescu, Oprinescu și Ofelia, nemuritorii eroi creaţi de scriitorul Nicuţă Tănase.

Şcoala Feţilor-Frumoşi le oferă micilor cititori istorii amuzante, dar şi cu tâlcuri ascunse. Întâmplările petrecute la şcoala unde învaţă Feţii-Frumoşi sau cele din Gogonatolia, evenimentele neobişnuite din biblioteca domnului Becedar sau cele petrecute pe drumul către Kong Pong, toate acestea sunt lecţii de viaţă care le vorbesc copiilor despre bine şi rău, despre valori şi opusul lor, despre alegeri şi consecinţe.