Documentar despre Iad provoacă discuţii … incendiare

412

„Hellbound" este numele documentarului care urmează să aducă în cinematografe, toamna aceasta, un subiect extrem de controversat: doctrina iadului.

Filmul este o colecţie de interviuri cu „tot soiul de oameni care au un os de ros în această problemă, de la teologi și pastori la muzicieni death metal, exorciști și persoane care pretind că au văzut Iadul cu ochii lor," a anunţat regizorul filmului, Kevin Miller.

„Am încercat să ajung la un capăt cu dezbaterea privind Iadul…", a explicat Miller. Regizorul a declarat că speră ca filmul să provoace „discuţii informate" și a sugerat că acesta va fi „întrucâtva controversat fiindcă, indiferent ce crezi despre Iad, te va călca pe nervi."

„Chiar există Iadul? Și dacă da, ce factori hotărăsc cine ajunge acolo?" sunt doar două dintre întrebările fierbinţi la care grupul eclectic de invitaţi vor răspunde în film.

Kevin Miller este pasionat de subiectele controversate. El a mai scris și regizat documentare precum „Expelled: No Intelligence Allowed," „Sex+Money," „spOILed" și „With God On Our Side".