Vindecat de cancer după rugăciunile colegilor

464

Colegii lui C.J. Williams sunt convinși că au asistat la un miracol, după ce fundașul echipei de fotbal american din North Augusta, diagnosticat cu cancer, a fost declarat sănătos de medici.

C.J. a fost anunţat că are cancer după ce s-a prezentat la un control fiindcă avea o umflătură pe gât. „Am fost foarte rănit," a spus C.J despre aflarea veștii. „Credeam că asta va pune capăt carierei mele de fotbalist (…) M-am ţinut tare, a trebuit să fiu tare, pentru ceilalţi," a mărturisit tânărul.

BeliefNet.com relatează că, la aflarea diagnosticului iniţial, întreaga comunitate din Fox Creek (North Augusta) s-a rugat pentru ca tânărul licean să se facă bine. Le-a venit greu să creadă atunci când tânărul le-a spus că la analizele ulterioare medicii nu au mai putut identifica celulele tumorale în corpul lui.

După o săptămână de analize amănunţite, tânărul care se pregătise deja să înceapă tratamentul chimioterapic a aflat cu stupoare că nu mai este nevoie. „Unii spun că i s-a pus un diagnostic greșit," a declarat antrenorul lui C.J. „Eu vă spun, n-a fost diagnosticat greșit. A fost vindecat."