Te iubesc! Nu mai fuma… (Video)

230

Şi fumătorii şi nefumătorii ştiu că obiceiul de a pufăi din ţigări este nociv. Bătălia pentru o viaţă mai lungă, mai sănătoasă şi mai fericită nu se dă pe terenul informării, ci pe acela al motivării. Tocmai de aceea, portalul numaifumez.ro se poate dovedi un ajutor real pentru cei cărora le lipseşte motivaţia.

Fumătorii care nu renunţă la fumat pierd 10 ani din durata vieţii lor, în timp ce oamenii care renunţă la fumat înainte de vârsta de 40 de ani îşi reduc semnificativ riscul de deces prematur, anunţa în ianuarie un studiu publicat de New England Journal of Medicine. Însă, deşi astfel de veşti ajung la public în mod constant, fumatul încă rămâne unul dintre viciile preferate ale românilor.

Asociaţia creştină Sola Scriptura şi-a propus să îi ajute pe cei convinşi că fumatul este extrem de dăunător să facă pasul care mai lipseşte pentru a renunţa la acest obicei.

Numaifumez.ro este adresa portalului care va putea fi accesat de toţi aceia care doresc să participe la programul de renunţare pe care asociaţia îl organizează între 2 şi 7 iunie. Pe perioada programului, participanţii vor putea viziona un material video de 20 de minute, în care Dr. Magda Ionescu va oferi suport pentru abandonarea fumatului, a explicat, pentru Semnele timpului Liviu Stănescu, directorul Sola Scriptura. Cei interesaţi de program, dar şi ceilalţi vizitatori ai site-ului au deja la dispoziţie resurse video, articole şi un forum pentru discuţii.