Video: A slăbit 61 kg ca să îşi salveze fratele

347

Kari Roberts are 35 de ani şi, cu trei ani în urmă, cântărea 150 de kilograme. Deşi şi-a dorit multă vreme să slăbească, nu a reuşit să se mobilizeze decât atunci când fratele ei, Tony, a primit o veste dură: avea insuficienţă renală.

Când medicii l-au anunţat pe Tony că un transplant de la o rudă apropiată l-ar putea salva, i-au spus şi lui Kari că greutatea ei nu i-ar permite să doneze. Doctorii au adus în discuţie numeroasele riscuri la care femeia obeză s-ar fi supus dacă ar fi renunţat la unul din rinichi, relatează ABC News.

Speriată că nepoţelul ei de doi ani, şi-ar putea pierde tatăl, Kari a început o bătălie contra kilogramelor care s-a dovedit a fi o binecuvântare pentru familia ei.

La finalul unei diete bazate pe un aport redus de grăsimi şi mult exerciţiu fizic, Karia a reuşit să slăbească 61 de kilograme, primind astfel aprobarea medicilor pentru transplant.

Femeia se declară convinsă că "deşi toţi spun că i-am salvat viaţa fratelui meu, şi el mi-a salvat-o mie," fiindcă grăsimea din organismul ei ajunsese la un punct critic.

(Foto: ABC News)