Bethany Hamilton, sursa de inspiraţie pentru creștinii americani, se căsătorește

88

În ultimii 10 ani, povestea celei mai îndrăgite surferiţe americane, Bethany Hamilton, a făcut înconjurul presei, a apărut în filmul „Soul Surfer" și a fost subiectul unei cărţi. Ea a ţinut zeci de discursuri și aparţii TV, despre cum credinţa a ajutat-o să își revină, după ce a fost mușcată de un rechin la doar 13 ani. Iar acum, spre fericirea fanilor ei, a anunţat că se căsătorește.

Într-o postare făcută de logodnicul ei pe blogul lui Hamilton, descrie logodna lor, dar și relaţia lui personală cu Dumnezeu. „Relaţia noastră a fost o aventură binecuvântată. Dar cea mai incredibilă parte a vieţii mele este relaţia mea cu Dumnezeu," povestește Adam. „Găsesc atât de multă fericire în Bethany, o femeie amabilă, amuzantă, aventuroasă, care îl caută cu adevărat pe Dumnezeu", mai spune el.

Nu este de mirare că Adam a fost cucerit de una dintre cele mai cunoscute surferiţe din lume. În 2005 s-a plasat pe primul loc în NSSA (National Scholastic Surfing Association), la doar doi ani după ce, atacată de un rechin, și-a pierdut complet un braţ. A reușit să se întoarcă singură la mal și, deși pierduse aproape 60% din sânge, își amintește că, în salvare, unul dintre medici i-a șoptit la ureche: „Dumnezeu nu te va părăsi."