Complimente gratuite, cea mai bună utilizare a reţelei Reddit

292

Un utilizator Reddit este într-o misiune de a schimba lumea, compliment după compliment.

Utilizatorul IgiveFreeCompliments a intrat în reţea doar acum o lună, dar deja sute de complimente au apărut în reţea, la multiple secţiuni, atât din partea lui, cât și din partea altor utilizatori care s-au alăturat cauzei.

Complimentele variază, dar toate au intenţia de a pune un zâmbet pe buzele celor care le citesc. „Haideţi să lucrăm împreună ca să ne facem unii pe ceilalţi puţin mai fericiţi", scrie utilizatorul IgiveFreeCompliments.

Pe lângă faptul că a reușit să răspândească voia bună pe site, utilizatorul a creat o pagină specială de complimente gratuite, unde oricine are nevoie de niște vorbe de încurajare poate posta un compliment și poate primi altul în schimb, scrie Huffington Post.

Pagina de complimente gratuite a devenit populară după ce a lăsat un compliment sub o poză cu doi copii îmbrăcaţi în tricouri cu Batman. „Cineva vă iubește pentru că sunteţi nemaipomeniţi și extraodinari! Sper să aveţi o zi frumoasă :D!", scria în comentariu. Poza a devenit virală și comentariul a primit sute de voturi pozitive. De atunci, comunitatea celor care trimit și primesc complimente este activă.