Culmea homosexualităţii: Zoo pentru animale gay

577

Oficialităţile din San Francisco plănuiesc să inaugureze vara viitoare prima grădină zoologică pentru animale homosexuale, scrie Huffington Post.

Oraşul american, renumit pentru comunitatea sa de homosexuali, îşi extinde vederile liberale şi în direcţia animalelor. „Societatea noastră este diversă, la fel şi lumea animală. De ce să nu îi dăm şansa de a-şi exprima diversitatea?", s-a întrebat retoric Lionel Wibberly, directorul viitorului stabiliment destinat animalelor gay.

Profesorul Jose Aragon, directorul departamentului de zoologie de la Universitatea San Francisco este și el încântat de idee. „La animalele homosexuale putem observa multe tipuri de comportamente non-sexuale, cum ar fi prietenia, parteneriatul, crescutul puilor, apărarea reciprocă, la fel ca la oameni. În plus va fi și amuzant, întrucât aceste animale cântă și dansează împreună, într-un stil similar celor de la The Village People."

Deși proiectul este abia în faza incipientă, protestele nu au întârziat să apară, Keith Noron, preşedintele grupului creştin fundamentalist National Ethics Association, fiind de părere că „nu ar trebui cheltuite sute de mii de dolari pentru un fenomen ofensator, care constituie un sacrilegiu absolut traumatizant la adresa copiilor noştri.

Iar pentru ca tacâmul să fie complet, conform Huffington Post, vizitatorii homosexuali și bisexuali vor avea o reducere de 10 la sută la biletele de intrare, iar îmbrăcămintea va fi opţională.