Google ia o româncă la You Tube Next Chef

54

Google a selectat singura româncă care va participa la programul You Tube Next Chef. Împreună cu alţi concurenţi care au fost selectaţi, Ligia Pop va reprezenta Statele Unite, ea având dublă cetăţenie americană și română.

YouTube Next Chef este un program dezvoltat în parteneriat la nivel global care îşi propune să ajute tineri din toată lumea să devină bucătari profesionişti, începându-și cariera chiar pe You Tube.

Doar 16 bucătari au fost selectataţi dintre miile de aplicanţi din opt ţări ale lumii (SUA, Anglia, Noua Zeelandă, Australia, Irlanda, Canada, India și Africa se Sud) pentru a paticipa timp de 12 săptămâni la un program de specializare online, pentru a învăţa secretele profesionale despre filmare şi editare pentru postările de pe You Tube, și bineînţeles tehnici de bucătărie de la greii din industrie.

Câștigătorii vor primi un premiu în valoare de 15.000 de dolari, dintre care 5,000 sunt rezervaţi pentru echipament video și 10,000 sunt rezervaţi pentru marketing și publicitate pe YouTube. 

Ligia Pop este o promotoare activă a alimentaţiei raw vegane, în România. Autoare a trei cărţi despre mâncarea vegană crudă, tânăra a fondat târgul "Raw Generation" și găzduiește show-ul TV online "Ligia's Kitchen".

(Foto: Raoul Pop)