Ben Carson, luni seară, la Antena 3

988

Neurochirurgul american Ben Carson va transmite luni seară câteva mesaje publicului din România, anunţă reprezentanţii postului de televiziune Antena 3, care va difuza, începând cu ora 21:30, un interviu în exclusivitate cu reputatul medic.

Cunoscut pe plan internaţional pentru succesul său ca neurochirurg, dar și pentru povestea inspiratoare a vieţii sale, Ben Carson s-a bucurat recent de o creștere a notorietăţii personale, după ce a participat la evenimentul naţional american Mic Dejun cu Rugăciune. Remarcile dr. Carson în cadrul acestui eveniment au atins subiecte sensibile, precum limitele conceptului de „corectitudine politică" și pericolul „decadenţei morale a americanilor", făcând să curgă multă cerneală în tipografiile ziarelor americane.

Jurnaliştii de la Wall Street Journal scriau că şi l-ar dori drept preşedinte, iar republicanii de la Fox News l-au întrebat direct dacă ar candida. Carson a declarat ca și în alte ocazii publice că „dacă Dumnezeu m-ar lua de guler și m-ar arunca în această arenă, aceasta ar fi singura modalitate în care aș face-o."

Medicul și-a anunţat recent retragerea din neurochirurgie.