Brad Pitt: "The Tree of Life" nu e un film creştin

215

Actorul Brad Pitt susţine că filmul „The Tree of Life", recent premiat la Cannes, este încărcat de spiritualitate, dar nu este un film creştin.

„Ceea ce îmi transmite filmul este că există o putere inexplicabilă, există o forţă. Şi poate că putem să găsim pacea, însă nu încercând să o explicăm cu ajutorul religiei", a declarat actorul american. Pitt a precizat că a crescut într-un mediu creştin, dar că nu se mai regăseşte în religie, notează christianpost.com.

Filmul „The Tree of Life" începe cu un citat din cartea lui Iov şi mulţi s-au grăbit să îl aprecieze ca o producţie care abordează teme importante ale religiei şi vieţii creştine. Studiourile Fox Searchlight au anunţat că filmul prezintă povestea unui suflet pierdut care caută răspunsuri cu privire la origini şi sensul vieţii.

Realizat şi regizat de Terrence Malick, filmul „The Tree of Life" a fost premiat recent cu Palme d'Or la festivalul de film de la Cannes.Rolurile principale sunt interpretate de Brad Pitt, Sean Penn şi Jessica Chastain.

(Foto: monden.info)