Cele mai citite știri din 2013

240

Dacă este adevărat că suntem „ceea ce mâncăm”, poate la fel de adevărat că suntem și ceea ce citim. Topul celor mai citite știri din 2013 de pe semneletimpului.ro ne ajută să ne descoperim atât interesele, cât și felul în care răspundem în faţa unor evenimente. Aruncând o privire la top putem înţelege că în afară de interesul pentru sănătate și relaţii, suntem oameni care rezonăm cel mai bine cu marile evenimente din vieţile altor oameni la fel ca noi, că rezonăm cu sinceritatea gesturilor pe care le fac cei de lângă noi în momentele lor cele mai fericite sau cele mai tragice, gesturi care pot constitui adevărate lecţii de viaţă.

Dacă este adevărat că suntem „ceea ce mâncăm", poate la fel de adevărat că suntem și ceea ce citim. Topul celor mai citite știri din 2013 de pe semneletimpului.ro ne ajută să ne descoperim atât interesele, cât și felul în care răspundem în faţa unor evenimente. Aruncând o privire la top putem înţelege că în afară de interesul pentru sănătate și relaţii, suntem oameni care rezonăm cel mai bine cu marile evenimente din vieţile altor oameni la fel ca noi, că rezonăm cu sinceritatea gesturilor pe care le fac cei de lângă noi în momentele lor cele mai fericite sau cele mai tragice, gesturi care pot constitui adevărate lecţii de viaţă. 

Cea mai frumoasă fotografie de nuntă

Videoclipul care te lasă fără cuvinte pentru 4 minute 

Cea mai slabă femeie din lume le educă pe tinere

 

Galerie FOTO: Cum se fac crenvurștii

Cum a gândit Dumnezeu chimia sexului Dragoste până ce moartea (nu) îi va despărţi – o fotografie care a şocat lumea Tragedia unui copil care nu a înţeles ce înseamnă moartea Au câştigat la loto şi asta le-a ruinat viaţaŞtii sigur că te iubeşte dacă… Scrisoarea unui tată către fetiţa lui, despre „bărbatul perfect"