Raportul medicului legist: Whitney Houston a murit înecată din pricina cocainei

103

Whitney Houston a murit înecată accidental din cauza efectelor consumului de cocaină şi a unei boli coronariene, a declarat joi Craig Harvey, purtătorul de cuvânt al medicului legist din Los Angeles, citat de Reuters.

Testele toxicologice au descoperit existenţa în sânge şi a altor substanţe, ca marihuana, medicamente anti-anxietate şi anti-stres, precum şi un antihistaminic. Medical a mai declarat că niciunul dintre aceste medicamente nu au contribuit la moartea ei.

Citește cum drogurile și Dumnezeu s-au conectat în viaţa tulburătoare a lui Whitney Houston . Și descoperă în analiza ST câţi artiști au murit din cauza drogurilor și vezi fotografiile celor mai celebri dintre ei.

Ultima dată când Houston a fost internată la dezintoxicare a fost în mai 2011. Cumnata ei declarase într-un interviu dat realizatoarei TV Oprah Winfrey că drogurile fac parte din trecutul lui Whitney. Cu toate acestea, cu 3 zile înainte de moartea cântăreţei, mass media a descoperit că Whitney consuma alcool şi era confuză.

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston a fost găsită fără viaţă în camera de hotel pe 11 februarie, unde se cazase în aşteptarea unei petreceri organizate înainte de premiile Grammy.