Spielberg face un remake al filmului „Cele 10 porunci”

111

Regizorul Steven Spielberg va regiza filmul „Gods and kings" începând cu luna martie sau aprilie a anului 2013. Acesta va fi primul remake al filmului „Cele 10 porunci" şi îşi propune să se concentreze mai mult pe viaţa lui Moise decât pe momentul primirii Celor 10 porunci pe Muntele Sinai.

Compania Warner Bros şi regizorul american au decis să aşeze o lumină diferită asupra producţiei din 1956 şi să se axeze pe viaţa lui Moise. Filmul va începe cu originile umile ale lui Moise, ca orfan găsit într-un coşuleţ de papură şi va continua cu momentul grandios al eliberării poporului iudeu şi drumul către ţara făgăduită de Dumnezeu.

Nu se cunosc înca numele actorilor ce vor juca în acest film, dar ceeea ce este sigur este faptul că nu se vor folosi efecte 3D în ceea ce priveşte ilustrarea minunile făcute de Moise în Egipt sau în pustie.

„Cele 10 porunci" a fost printre cele mai profitabile producţii hollywoodiene până în prezent, având încasări de 65 milioane de dolari în 1956 – echivalentul de astăzi a 1 miliard de dolari.

Surse: Deadline.com, Christian Post, New York Daily Times