FOTO: Când dragostea ţine loc de mâini şi picioare

152

Taylor Morris este un tânăr de 23 de ani din Iowa, Statele Unite şi unul dintre bărbaţii americani care au fost trimişi în Afganistan şi s-au întors acasă marcaţi fizic de ce s-a întâmplat acolo. Dar dragostea soţiei sale l-a salvat.

Taylor făcea parte din EOD (Explosive Ordinance Disposal), adică echipa care ajungea întotdeauna prima pe un teren de luptă şi curăţa locul de explozibili. O bombă artizanală l-a lăsat fără ambele braţe şi picioare. A fost transferat într-un spital din Germania, apoi intr-unul din Washington DC.

Pritenii şi rudele lui au pus la punct o întreagă campanie caritabilă, cu site, tricouri şi brăţări cu mesaje şi tot felul de evenimente caritabile şi au reuşit să strângă destui bani pentru recuperarea medicală şi pentru proteze, conform taylormorris.org.

În tot acest timp, prietena lui Taylor încă din liceu şi acum soţie, Danielle, a fost cea care îl căra în braţe pe scări, îi dădea de mâncare şi mergea cu el la fiecare şedinţă de recuperare. Îi ţine moralul ridicat pentru că niciodată nu se uită la el cu milă sau regret. Îl priveşte ca pe soţul ei, un bărbat cu vionţă de fier, şi nu ca pe o povoară. În drumul anevoios spre normalitate, ea este stâlpul lui de temelie, relatează ProTV.