Imaginea care astăzi a şocat întreaga lume

495

Un copil de şase ani din estul Indiei a fost fotografiat în timp ce se chinuie să imobilizeze o căţea pentru a putea bea lapte de la ea.

„Familia noastră este foarte săracă, câteodată mi se face foame. Căţeaua nu mă muşcă. O plac şi ea mă place. Mă tratează ca pe unul dintre puii ei.", a spus Chotu Kumar, care trăieşte cu mama, bunica şi încă doi fraţi într-o casă de paie din Jharhand, conform mirror.co.uk.

Dupa moartea tatălui lui Chotu, fratele cel mare, de 14 ani, a fost nevoit să se angajeze la un hotel unde câştigă 20 de lire sterline, bani cu care trebuie să se întreţină lunar cinci persoane. Fratele mai mic a lui Chotu are doar trei ani.

Se mai ajută cu ce găsesc mama şi bunica de mâncare prin pădurile din apropierea satului, însă mai mult de câteva legume şi pâine nu mănâncă pe zi.

La început, mama a fost şocată să îşi vadă fiul că bea lapte de la căţea, dar nu avea să îl oprească pentru că ştia că îi este foame. Vecinii au fost şi ei şocaţi şi au alertat autorităţile, fiindu-le frică de izbucnirea unei epidemii de rabie.

În cele din urmă, Chotu a fost înscris la o şcoală, unde mănâncă o masă gratuit, iar familia a primit o cartelă de mâncare.

Însă căţeaua continuă să vină la familie şi Chotu continuă să îi bea laptele pe care îl descrie „dulce ca zahărul" chiar şi de trei ori pe zi.