La 13 ani și-a salvat surorile de la moarte

629

Un băiat de 13 ani spune că mama sa și credinţa în Dumnezeu l-au ajutat să își poată salva cele două surori de la moarte.

„Întotdeauna să îţi păstrezi credinţa pentru că Dumnezeu este mereu capabil", explică Kaleb Siebert, despre cum a putut să își păstreze calmul, când mașina în care se afla împreună cu mama și cele două surori a izbucnit în flăcări, după ce a fost lovită de altă mașină. Șoferul celeilalte mașini a murit pe loc.

Mama sa a suferit arsuri de gradul I și II pe 15% din suprafaţa corpului, dar a reușit să iasă din mașină, după ce mai întâi l-a scos pe Kaleb afară. Odată ieșită din mașină s-a rostogolit pe jos încercând să stingă focul care o ardea. La acel moment și-a pus încrederea în fiul ei să le scoată afară și pe cele două fetiţe care încă erau în mașină. Una dintre ele avea 6 ani, iar cealaltă avea 3 ani și erau blocate în scaunul de copil.

„Era totul negru, nu vedeam nimic din cauza fumului. A trebuit să îmi folosesc doar mâinile să găsesc toate siguranţele și să le scot pe fete afară," spune Kaleb, care acum își dorește ca mama lui să fie externată cât mai repede din spital.

„Nu merit niciun fel de glorie pentru că le-am scos afară. Dumnezeu merită. El mi-a dat putere și motivaţie să fac asta," a conchis Kaleb, care s-a ales cu clavicula ruptă din cauza centurii de siguranţă pe care o purta la momentul impactului și care totodată, probabil i-a salvat viaţa, scrie Fox59.