La 21 de ani își împarte timpul între 11 joburi

122

La vârsta de 21 de ani, englezul David Day se poate mândri că în timp ce mai mult de 1 milion de tineri nu sunt nici în câmpul muncii și nici nu studiază, el își împarte timpul între11 locuri de muncă.

Determinat să își ajute comunitatea în care locuiește, David se împarte între cinci joburi plătite și încă șase voluntare, lucrând chiar până la 60 de ore pe săptămână.

„Prefer să fac ceva folositor decât să stau în faţa televizorului. Este plăcut să ai bani, dar nu îmi pasă prea mult de asta. Pentru mine înseamnă mai mult să ajut oamenii și să fac ce îmi place", a declarat David pentru Daily Mail.

David s-a implicat în voluntariat încă de când avea 10 ani și este de părere că tinerilor le-ar prinde bine să se implice în astfel de activităţi, să vadă „cât de bine te simţi când îi ajuţi pe cei de lângă tine și vezi cum reacţionează".

În munca sa de voluntariat intră un centru de tineret, un centru de jocuri pentru copii, antrenamente de badminton și fotbal, serviciu de ambulanţă și clase de acordare a primului ajutor.