Mall evacuat din pricina colindătorilor

18

Un concert spontan dintr-un mall californian s-a încheiat cu evacuarea a 5000 de persoane. Clădirea a fost supusă riscului de avarie în urma numărului uriaș de colindători.

Incidentul a avut loc în galeriile mall-ului din orașul Roseville, când aproximativ 5000 de oameni s-au adunat pentru a interpreta instant Corul Aleluia de Handel. În momentul în care corul a dat startul concertului, podeaua a început să se miște și să crape.

Forţele de ordine au intervenit imediat cerând evacuarea întregii clădiri. „Vă dorim un Crăciun fericit, oameni buni, dar acum e o problemă de securitate foarte serioasă", a spus un reprezentant al forţelor de ordine din mall.

Acţiunea a fost organizată de Sacramento Choral Society and Orchestra, care a dus concertul la capăt în parcarea mall-ului. În final nu a fost nimeni rănit, iar clădirea a fost declarată sigură.

Flash-mob sunt acţiuni sociale în care zeci sau sute de oameni acţionează public instant, în urma unui plan organizat cel mai adesea prin intermediul reţelelor sociale.