Omorât din plictiseală

272

Un tânăr de 23 de ani din Australia a murit pe străzile unui oraș din Statele Unite, pentru că trei adolescenţi nu au găsit nimic mai bun de făcut în acea zi, decât să omoare pe cineva la nimereală.

Plictiseala a fost motivaţia pe care cei trei adolescenţi, cu vârste de 15, 16 și 17 ani, au dat-o poliţiei pentru a-și justifica crima. Voiau să omoare pe cineva, să se simtă ca niște „gangsteri", nu conta pe cine.

Christopher Lane ieșise să facă jogging în acea dimineaţă, când cei trei au trecut pe lângă cu el cu mașina și l-au împușcat în spate, după care au fugit. Totul a fost înregistrat de camerele de securitate și poliţia i-au arestat pe cei trei câteva ore mai târziu. Au fost acuzaţi de omucidere și vor fi judecaţi ca adulţi.

La mii de kilometri depărtare, în Australia, familia lui Lane încearcă să se împace cu moartea fiului lor, dar mai ales cu absurditatea actului în sine. „Christopher și-a lăsat amprenta și știm că nu va ieși nimic bun din asta, pentru că pur și simplu nu a avut niciun sens", a declarat tatăl său, conform CNN.