Părinţii unui băiat autist au primit o scrisoare şocant de violentă

769

Comunitatea locală din Ontario a reacţionat imediat după ce familia unui băieţel bolnav de autism a primit o scrisoare foarte virulentă, în care li se sugera că ar face bine să se mute sau să îşi eutanasieze băieţelul.

Max Begley (13 ani) a fost diagnosticat încă de la vârsta de doi ani cu o formă severă de autism. Însă astăzi, el este motivul pentru care o femeie – autointitulată „o mamă foarte enervată" – a trimis o scrisoare în care sugerează familiei să doneze organele „ne-retardate" sau să îl eutanasieze pe Max, care este sursa zgomotului din cartier.

„Zgomotul pe care îl face atunci când se află afară este îngrozitor!!!! Copiii mei normali sunt terifiaţi!!!!", exclamă mama anonimă. „Băiatul va fi o pacoste pentru oricine, niciun angajator nu îl va alege, nicio femeie nu îl va iubi şi voi nu veţi putea să fiţi lângă el mereu", mai adaugă femeia în scrisoare.

De la publicarea scrisorii, aceasta a devenit virală pe internet. Comunitatea canadiană încearcă să descopere cine este vecina care a redactat scrisoarea, iar poliţia a început deja o anchetă, arată Radio Voice of Russia.