Povestea bebelușului „minune”: s-a născut după ce fusese avortat

43748

La 22 de ani, Ariel Knights, a dat naștere la al doilea copil, bebelușul „minune", așa cum îl numesc ea și soţul ei. Povestea acestei nașteri este însă complet diferită de ceea ce presupune o sarcină normală.

Fetiţa lor mezină s-a născut în septembrie, dar nu înainte ca doctorii să o avertizeze pe mamă că este o problemă cu sarcina și trebuie să avorteze, dacă vrea să își păstreze viaţa. Cu un copil mic acasă, Ariel și-a călcat pe inimă și a programat operaţia la Akron Women’s Medical Group.

În dimineaţa programării, în martie 2012, era coadă la clinică. „Fiecare loc era ocupat. Oamenii stăteau în picioare. Era exact ca la un abator”, povestește Ariel pentru Daily Mail.

După operaţie, doctorii i-au spus că totul a decurs bine și au externat-o. Doar câteva zile mai târziu a început să aibă dureri și să se simtă foarte rău, motiv pentru care s-a dus la medicul de familie care i-a recomandat o ecografie internă.

Când doctorul ginecolog a anunţat-o că este în continuare gravidă, și ea și soţul au intrat în stare de șoc. Au hotărât să păstreze copilul, deși era o șansă mică să aibă o sarcină reușită. Ariel are un uter didelf (dublu), iar dacă prima sarcină a purtat-o în uterul sănătos, următorul bebeluș era în celălalt uter, incapabil să ducă o sarcină la termen.

Ariel a fost internată în spital de patru ori până în momentul nașterii. Până la urmă, fetiţa născută a fost perfect sănătoasă și nici Ariel nu a avut alte complicaţii, deși pe tot parcursul sarcinii a stat cu inima strânsă. Nici până acum nu știe ce i-au făcut doctorii la clinica de avort, pe care a dat-o în judecată.