Proiectul „365 de îmbrăţișări”: un alt fel de a-ţi schimba viaţa

42

Fiecare ţară are zone cu oameni mai prietenoși și zone cu oameni mai puţin prietenoși. O femeie din North Carolina (SUA) a simţit asta pe pielea ei după ce s-a mutat de acasă, dar a și hotărât să facă ceva în privinţa asta.

În orașul mic în care trăia împreună cu familia și prietenii, oamenii aveau obiceiul să își arate afecţiunea prin îmbăţișări. Aici, în Raleigh unde s-a mutat, nu așa de mult. Așa că Melinda Schmidt a hotărât să încerce să schimbe asta, îmbrăţișând câte un străin, în fiecare zi. Așa a luat naștere proiectul „365 de îmbrăţișări."

Schmidt încearcă să găsească persoane care par a avea o zi proastă sau au nevoie de transport. Ea spune că vede rezultate imediat ce stresul dispare. Într-un video în care apare Schmidt îmbrăţișând străini în faţa unui magazin, un bărbat care vrea să intre în magazin exclamă „Sigur. Nu știu de ce, dar o să te îmbrăţișez."

Pentru a-și documenta experienţele, Schmidt a creat blogul myyearofhugs.com. Mulţi utilizatori Twitter sunt fani ai lui Schmidt și găsesc că povestea ei e inspiraţională. Schmidt însăși spune că a fost o experienţă care i-a schimbat complet stilul de viaţa și nu vrea să renunţe la asta.

Niciun articol de afișat