Și-a distrus viaţa de la 12 ani, dar a primit o nouă șansă

418

Ieri, publicaţia Seattle Times a împărtășit povestea impresionantă a transformării unui băiat, care și- a schimbat radical viaţa și viitorul.

Ieri, publicaţia Seattle Times a împărtășit povestea impresionantă a transformării unui băiat, care și- a schimbat radical viaţa și viitorul.

Brayan, care nu și-a făcut public numele de familie, are acum 17 ani și este elev la un liceu din Washington. Însă, când avea doar 12 ani, a fugit de acasă pentru a face parte din gașca unui verișor, care se ocupa cu pariuri ilegale. Pentru următorii trei ani de zile Brayan a abuzat de alcool și droguri. Viitorul său părea pecetluit.

Însă cu ajutorul autorităţilor, banda a fost dizolvată, iar Brayan a putut să își ia viaţa de la capăt, la liceul Sriber Lake, unde sub călăuzirea profesorilor a reușit să stea departe de probleme, să se dedice total învăţăturii și să devină astfel unul dintre cei mai buni elevi din liceu.

Pentru proiectul din anul terminal, Brayan a hotărât să meargă și mai departe și să îi ajute pe alţii să conștientizeze pericolul unei astfel de vieţi. Astfel, a intervievat mai mulţi foști membri în tot felul de găști, în prezent condamnaţi, despre trecutul lor și problemele pe care le-au avut. Aceste interviuri, împreună cu propria sa poveste au fost publicate ca un eseu în cartea „Categoric, nu suntem bine". Mai departe dorește să studieze dreptul penal.