Topul celor 5 biserici care folosesc cel mai bine social media

41

Este de o importanţă vitală folosirea în biserici a strategiilor digitale, deoarece acestea ajută la propovăduirea Evangheliei, potrivit lui Dave Bourgeois, de la Biola University şi autor al cărţii Ministry in the Digital Age – Strategies and best practices for a post-website world.

Acesta este motivul pentru care The Christian Post a publicat o listă cu 5 biserici care folosesc excelent social media. Pastorul Mark Driscoll de la Mars Hill Church, din Seattle, a alcătuit lista aceasta, iar biserica sa câştigă în fiecare săptămână mai bine de 6.000 de vizitatori noi, datorită postărilor pe care le fac.

Cele 5 biserici sunt următoarele:

Mars Hill Seattle, în Seattle, condusă de pastorul Mark Driscoll se bucură de o mare audienţă pe Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest şi YouTube.

LifeChurch.tv, din Edmond, Okla, este cunoscută drept una dintre cele mai inovatoare biserici din ţară. Este una dintre puţinele biserici care au „Internet campus" şi care investeşte foarte mult în dezvoltarea tehnologiei şi strategiilor virtuale.

Cross Point Church, din Nashville, Tenn, este foarte activă în social media şi blogging.

Gateway Church în Southlake, Texas, a achiziţionat recent o nouă platformă socială creştină, Table Project, prin care vor să îmbine social media cu viaţa spirituală.

Community Bible Church din San Antonio, Texas.