Concertul caritabil „Vis de copil” aduce 9.700 lei pentru ADRA România

77

Concertul caritabil „Vis de copil" organizat de ADRA România a reușit să strângă 9.700 de lei pentru organizarea unei tabere la munte pentru cei mai buni elevi beneficiari ai proiectului „Vreau la școală 2012/2013".

Timp de două ore, cei prezenţi s-au putut bucura de momente frumoase de muzică și poezie, dar au putut, de asemenea, afla de la câţiva dintre copii, beneficiarii Agenţiei Adventiste de Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA) în proiectul „Vreau la școală", care este visul fiecăruia dintre ei.

„M-am obișnuit să mă mulţumesc cu puţin. Îmi place să învăţ bine pentru că visez să devin doctoriţă", mărturisea o fetiţă de 13 ani care, împreună cu mama ei și cei 4 frăţiori și o surioară au fost invitaţi pe scenă de către prezentatoarea acestui concert, doamna Gabriela Istrate, Asistent Social ADRA Romania, pentru a vorbi publicului despre povestea lor de viaţă.

Muzica a fost susţinută de către corurile de copii reunite: „Cantassimo" din Bacău și "Celest Harmony" din Matca, judeţul Galaţi – dirijor Prof. Simida Gherghe, Corul Bărbătesc din Moisei – dirijor Cristian Coman și Radu-Marius Moroșanu, solist la nai.

În cel mai scurt timp veţi putea urmări secvenţe video din cadrul acestui concert, în cadrul emisiunii „Din toată inima" de la Speranţa TV, dar și programul integral al concertului pe site-ul www.adra.ro.