Victimele răpitorului din Cleveland: „Dumnezeu conduce toate lucrurile”

526

Trei femei sechestrate pentru 10 ani de un bărbat din Cleveland, Ohio, au înregistrat un mesaj de mulţumire pentru oamenii care le-au ajutat după ce au fost descoperite de către poliţie în luna mai.

Amanda Berry, Michelle Knight și Gina DeJesus au fost răpite de către Ariel Castro, care le-a abuzat sexual și psihic pentru 10 ani de zile, în subsolul casei sale din Cleveland. Amanda Berry, în vârstă de 27 de ani, i-a născut acestuia o fiică, care avea deja 6 ani când femeile au reușit să scape.

După acest calvar, cele trei femei au înregistrat un mesaj de mulţumire celor care le-au ajutat prin suport moral și donaţii. Două dintre ele s-au întors la familiile lor, dar Michelle Knight, în vârstă de 32 de ani, a depins de ajutorul celor din jur pentru a-și construi o nouă viaţă, refuzând să se întoarcă într-o familie abuzivă de care a fugit acum 11 ani, când a fost răpită.

„Nu vreau să fiu mistuită de ură. Trebuie să avem încredere și să știm că Dumnezeu conduce toate lucrurile. Am fost răniţi de oameni, dar trebuie să ne bizuim pe Dumnezeu ca judecător. El are un plan pentru noi toţi," citează Christian Post.

Iar planul lui Dumnezeu pentru ea, așa cum îl înţelege acum, este să îi ajute pe alţii care au fost într-o situaţie similară cu a ei.

Citiţi povestea salvării celor trei fete aici.