(Video) Nick Vujicic începe un turneu împotriva hărţuirii şi sinuciderii

245

Evanghelistul Nick Vujicic, cunoscut în întreaga lume pentru mesajele sale inspiraţionale şi spirituale, în ciuda faptul că s-a născut fără mâine şi picioare, va începe în aceasta săptămână un turneu împotriva hărţuirii şi sinuciderii în şcolile din statul Utah.

Vujicic şi-a exprimat opinia asupra hărţuirii tinerilor de către tineri chiar luna aceasta, într-un editorial pentru site-ul Christian Post. El a afirmat că „Iisus Însuşi a fost victima hărţuirii permanente din partea duşmanilor Săi”.

Mai mult decât un mesaj spiritual, hărţuirea a făcut parte din viaţa lui Vujicic încă din copilărie. El s-a confuntat cu respingere, jigniri şi suferinţă din cauza bolii de care suferă, astfel încât la 10 ani a dorit să îşi curme viaţa. Din fericire, experienţa sa nu s-a oprit acolo şi acum evanghelistul Îl laudă pe Dumnezeu care l-a ajutat să treacă peste toate obstacolele şi să fie credincios.

În timpul turneului, Vujicic nu îşi propune doar să-i încurajeze pe tineri să-şi împărtăşească suferinţa cu părinţii şi alţi adulţi de încredere din viaţa lor. Scopul lui este şi să-i înveţe pe părinţi să recunoască simptomele abuzului, dar şi să-şi educe copiii astfel încât aceştia să ofere sprijin altor tineri hărţuiţi.