VIDEO: Ucis de fiul în vârstă de 4 ani

59

Un băieţel din Arizona şi-a omorât tatăl din greşeală, după ce s-a jucat cu o armă în timp ce familia se afla în vizită la nişte prieteni.

 

Justin Stanfield Thomas, un american în vârstă de 35 de ani, a fost ucis, vineri, de fiul său de doar 4 ani. Potrivit autorităţilor din Prescott Valley, Arizona, copilul şi-a împuşcat accidental tatăl, care, deşi a fost transportat de urgenţă la spital, nu a mai putut fi salvat, potrivit CNN.

Anchetatorii au stabilit că băiatul, care se afla în vizită împreună cu tatăl sau la casa unui prieten, a găsit un pistol în sufragerie, l-a luat în mână şi i-a întrebat pe adulţii din încăpere ce era. Imediat după aceea, a tras cu el, împușcându-şi astfel părintele.

Ofiţerul de poliţie Brandon Bonney a afirmat că acesta a reprezentat un accident tragic și nicidecum o omucidere, însă i-a avertizat în același timp pe deţinătorii de arme: „Vrem să le reamintim oamenilor că […] dacă un copil îţi vizitează casa, primul lucru pe care trebuie să-l faci e să pui armele într-un loc sigur".

Copilul se află acum în custodia mamei sale şi, potrivit bunicii sale, nu înţelege ce s-a întâmplat cu tatăl său, pe care-l aşteaptă să se întoarcă acasă. „Nu ştie că tatăl său a murit. Încă îl aşteaptă să se joace cu el", a spus bunica copilului.

Justin Stanfield Thomas a fost membru al Beretelor Verzi şi a fost staţionat în Irak în perioada 2003-2004. Bărbatul era tatăl a doi copii, el mai având o fiică în vârstă de doar 2 luni.